Биеэс хорт бодисыг гадагшуулж, цэвэрлэх үйлчилгээтэй хүнсний ногоонууд
- schedule 2016 оны 1 сарын 6
- chat_bubble 0
Шар лууван: Шар лууван мөнгөн ус агуулсан хvнсний бvтээгдэхvvнийг гадагшлуулдаг.
Сармис: Сармисанд агуулагддаг онцгой нэгдэл нь хvний биед байдаг тугалганы өтгөний хэмжээг шингэрvvлдэг.
Улаан сонгино: Ходоод гэдэс, бодисын солилцооны хямрал, амин дэм дутагдахад сарын турш хоолны өмнө сонгины шvvс юмуу нухашыг хоолны халбагаар нэг идээд байвал эмчлэгдэнэ.
Өргөст хэмх: Өргөст хэмх шээсний сүвийг цэвэрлэх vvрэгтэй. Өргөст хэмхэнд агуулагдаж байгаа луувангийн эд, өргөст хэмхний хvчил зэрэг нь уушиг, ходоод, элгэнд туслаж хорыг гадагшлуулж чаддаг.
Могой төмс: Гэдэс, ходоод, цусны нэрт цэвэрлэгч юм. Гэдэсний хананд наалдсан хорт бодисыг ялгаруулан гаргаж чаддаг.
Хар мөөг: Хар мөөг нь хоол боловсруулах системийн бохир зvйлийг арилгаж, цусыг тунгалагжуулна.
Далайн байцаа: Далайн байцаа нь цусны цагаан бөөм олшрох Өвчнөөс сэргийлдэг.
Байцаа: Цөс болон гэдэс ходоодыг хамгийн сайн цэвэрлэгч. Ялангуяа цэвэр байцааны шөл уух нь цөс өтгөрхөөс сэргийлдэг.
Алим: Алим нь хvнсний зvйл гэдсэнд тогтохоос сэргийлнэ.
Интоор: Гэдсэн дэх хорыг тайлах чухал нөлөөтэй. Гэдэс нь хорыг маш тvргэн ялгаруулан гаргадаг боловч шингээлт муудсан vедээ хорт эдийг гэдсэнд vлдээж, хөөн гаргаж чаддаггvй.
Гvзээлзгэнэ: Гvзээлзгэнд олон зvйлийн органик бодис агуулагдаж байдаг тул ходоодыг дэмжиж, элэг, бөөрийг тамиржуулна.
Усан vзэм: Элэг, гэдэс, ходоодонд тусалж, цус нөхөх чадварыг нэмэгдvvлнэ.
Инжир жимс: Инжир жимс нь элгийг хамгаалах, хор тайлах, дотор халууныг бууруулна. Гэдсийг зөөллөж, хоол боловсруулах системд сайнаар нөлөөлдөг. /Хэрчиж хатаасан хэлбэрээр худалдаалдаг. Чацарганатай төстэй жимс/
Санал болгох
Сонин хачин
Уншиж байна ...